Jornada EQUIPARA a Tàrrega 22/10/05

Partit de bàsquet en cadira de rodes.
Data: Dissabte 22 d´octubre. Hora: 18:00h
Lloc: Instal·lacions de l´Associació Alba

Novament el programa "EQUIPARA", ha apostat per potenciar el bàsquet en cadira de rodes i ha tornar a programar un partit d'exhibició coincidint amb les seves jornades i exposicions itinerants, que pretenen incidir en la integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

Aquest partit va tenir la presència de molts treballadors i usuaris dels tallers de l'Associació Alba, amb diferents discapacitats intelectuals, els quals van poder comprobar l'interés que pot despertar un partit d'aquest esport, obsequiant al final del partit a tothom que hi va participar, incluint la parella arbitral amb unes caixes de galetes fetes per ells mateixos, fabricades seguint una vella tradició d'aquesta localitat.

Anant el partit bàsquet els dos equips no van poder disposar de tots els efectius i aixó es va fer notar en el marcador final que va ser de:

UNES SANT FELIU 33 - CED AMIBA 39

Es van poder jugades molt espectaluars i una forta intensitat durant el transcurs del mateix.
El partit va començar amb un cert domini de AMIBA, mentre que a la mitja part l'equip de UNES va empatar el parcial, arriban a la mitja part amb el resultat de 15 a 18.
En els dos quart finals va seguir estant el marcador ajustat dominant el UNES el tercer quart i AMIBA dominant el quart i el resultat final.