3.4.06

XXVIII Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes a Castelló d'Empúries

S'ha celebrat aquest cap de setmana la XXVIII Copa del Rei de bàsquet en cadira de rodes a Castelló d'Empúries (Girona).

Amb aquestes linees voldría agraïr públicament en el Club Mifas Esplais l'esforç i l'entrega que han tingut en aquesta competició i que gràcies a aquesta dedicació podem dir que s'ha vist la millor Copa del Rei de totes les disputades fins a dia d'avui i que tardarem molt a veure'n una d'igual.

La confirmació de la Casa Reial de la presència dels Prínceps d'Astúries i Girona: Príncep Felip i Donya Letizia han sigut la guinda que faltaba en aquest fabulós pastís. S'han acreditat un total de 91 periodistes de tot l'àmbit nacional: Cadenes de Televisió, Premsa i Radio. Aquest fet es un RECORD HISTÓRIC que han aconseguit nomès el Club Mifas Esplais i en aquest cas m'agradaria agrair-li personalment en el Josep Mª Verges, ja que ha sigut l'artífex de tot això amb l'ajut del Carlos Bermúdez.

Parlant de la competició propiament dita, els equips catalans no varen tenir l'acert per poder aconseguir una fita histórica, una semifinal catalana i somiar amb un participant català a la final.

No va ser així i la veritat es que es van veure molts partits interessants i molt apretats arribant amb un final de partit molt ajustat en el marcador. Al final els millors van ser el Once Andalucía i el Vital Vigo que van disputar una apretada final, impusant-se el Once Andalucía per un apretat 73 - 62 i donant la tercera Copa del Rei consecutiva.

El MVP de la competició ha sigut : Diego de Paz - Once Andalucía
El Màxim Rebotejador de la competició ha sigut: Brett Stibners - Vital Vigo
El Màxim Encistellador de la competició ha sigut: Joshua Turek - Fundosa Once