7.12.06

Escola Catalana Bàsquet en Cadira de Rodes



Aquest dimecres dia 13 de desembre s'inaugurarà l'Escola Catalana Bàsquet en Cadira de Rodes, que hem el recolçament de la Fundació Johan Cruyff i la de NT Salut, ha fet possible que aquest somni es pogui materialitzar en realitat.

A partir d'aquest dimecres, es podrà fer esport a les instalacions del Poliesportiu Marítim, situat al Passeig Marítim 33 (Al costat de l'Hospital del Mar - Barceloneta), l'horari de l'activitat serà de 18 a 19:00h cada dimecres.

El coordinador d'aquesta escola es l'entranyable Quimet Nebot que amb la seva experiència i el bon tracte amb els jugadors esperem pogui fer una bona tasca amb les futures promeses de l'esport català.

Tots aquells nens i nenes de 6 a 18 anys que volguin fer una pràctica esportiva i relacionar-se amb d'altres persones amb discapacitat física poden adreçar-se a la Federació Catalana d'Esports per Discapacitats Físics o trucar al número de telèfon 93.340.92.00 i preguntar per la Lidia, ella us facilitarà tota la informació per poder asssitir a aquesta escola.

US HI ESPEREM, NO ENS FALLEU, VENIU A FER ESPORT.