4.6.07

Exit rotund a la Final Lliga Catalana "Mutua Intercomarcal"

Aquest passat dissabte 2 de juny es va celebrar la Final de la Lliga Catalana "Mutua Intercomarcal" a Parets del Vallès.

L'espectacle estava assegurat amb els dos equips finalistes: Guttmann FCBarcelona i Gam Joventut Badalona.

I no van fallar, la veritat es que es va veure un partit igualat, amb dos equips amb moltes ganes de fer aixecar de les cadires a tots els espectadors que es van reunir en el Pavelló Municipal de Parets, amb parcials molt igualats i amb un final espectacular, guanyant el Guttmann FCBarcelona amb un resultat de 74 - 63 punts.

Amb la presència de les càmares de XTVL(Xarxa de Televisions Locals de Catalunya) que com sempre estan fent costat al nostre esport, fent la retransmissió en directe el diumenge a les 14:45h. Desde la Comissió de bàsquet agraïm públicament el recolçament d'aquesta entitat per fer possible que arribi a més persones el nostre esport.

L'espectacle va estar sempre present, inclús al finalitzar el partit quan jugadors del Guttmann van aconseguir tallar la xarxa de una de les cistelles com a record i no contents amb aconseguir-ho, van fer un bany amb cava per a tots, tant jugadors com a seguidors presents en el pavelló, tot això amb un ambient de festa i xerinola, que va fer encara més agradable l'assistència en aquesta final.

Felicitar als campions, que aconsegueixen la 6ª Lliga Catalana consecutiva i tambè a títol personal felicitar al Johney Tiján ja que es l'últim partit que jugaba amb el Guttmann FCBarcelona i crec que es mereix aquest reconeixement, així ho van fer els seus companys deixant que anès a recollir el títol de campions. Gràcies JOHNEY.

El títol de MVP del partit va ser per Vargas del Gam Joventut Badalona.
El títol de màxim encistellador va ser per José Cano del Guttmann FCBarcelona amb 33 punts.


Felicitar al CBParets per fer possible aquesta Final i per la gran organització de l'event i fer possible aquesta gran festa del bàsquet en cadira de rodes.