28.10.05

Acte Agraïment Unes St. Feliu

El club Unes Sant Feliú, de la Primera Divisió de Bàsquet en Cadira de Rodes, va cel.lebrar ahir, a les 20:00 hores i en el Palau Falguera de Sant Feliú de Llobregat (Barcelona), un acte d'agraïment a tots els patrocinadors de l'equip.

A l'acte varen acudir una nutrida representació de l'Ajuntament de Sant Feliú de Llobregat, com el seu alcalde, Joan Antonio Vázquez, la corregidora Teresa Calzada (serveis socials), Josep Lluís Fernández (esports i encarregat de la presentació de la cerimonia) i Carles Soriano (medio ambiente).

Tambè van assistir el secretari general del Comité Paralímpic Internacional i tambè de l'Espanyol, Miquel Sagarra; el vicepresident de l'Associació Internacional de Cadira de Rodes i Amputats (IWAS) i president de la Federació Espanyola d'esports per a Minusválids Físics (FEDMF), Joan Palau; el responsable del Comité Técnic de la IWBF-Europa, Ricardo Moreno; el president de la Federació Catalana d'Esports de Minusválids Físics, Bertrand de Five, i el coordinador del bàsquet català en cadira de rodes, Jaume Vilella.

El acte va començar amb una presentació a càrrec de Carles Soriano i va seguir amb una exposició del passat, el present i el futur del club, que va fer Ramón Gisbert, president del Unes Sant Feliú.

Els patrocinadors van rebre unes plaques especials d'agraïment i va tancar l'acte amb unes paraules Miquel Sagarra i per finalitzar Joan Antonio Vázquez.

Desprès van obsequiar amb un refrigeri a tots els assistents.