17.9.06

14 Torneig "Ciutat de Barcelona"

Aquest matí a les 11:00h s'ha disputat el 14 torneig "Ciutat de Barcelona" al pabelló de l'Espanya Industrial (Sants), entre els quips:

SELECIÓ CATALANA - NARBONNE (Equip francés)

El partit ha començat amb moltes imprecisions per part del conjunt català, ja que els hi trencaven la defensa sempre per el mitg de l'ampolla, tambè l'equip francès ha tingut molt d'acert en els dos primers períodes, cosa que la Selecció, tenint tirs cómodes, no ha pogut fer efectives les cistelles. La mitja part a arribat amb un apretat 25 a 27 a favor de l'equip francés.

A la segona part, a canviat tot el decorat, ja que la Selecció Catalana s'ha posat el "mono de treball", a fet una defensa amb zona, no permetent tans tirs interior i tanta circulació de pilota per el mitg de l'ampolla i això conjuntament amb els contratacs que han pogut fer els catalans, ha sigut decisiu en aquest 3 període amb un clar parcial de 22 a 5.

El últim període s'ha pogut veure la mateixa intensitat defensiva dels catalans amb un joc més pausat i amb bons contratacs que ha fet que al final el "Ciutat de Barcelona", es quedi a Barcelona.

Estadístiques del partit:

SELECCIÓ CATALANA

Montse Alcoba - 0 punts, Tedy - 2 punts, Enric Comelles - 0 punts, Berni Costas - 8 punts, Jordi Torres - 2 punts, Xavi Lloveras - 6 punts, Johney Tiján - 2 punts, José Cano - 22 punts, Jaume Llambi - 0 punts, Enric Sanz - 16 punts i Paco Ordoño - 5 punts

NARBONNE

Amira - 13 punts, Alixe - 2 punts, Bonlafa - 7 punts, Bendris - 8 punts, Abes - 1 punt, Bovez - 5 punts i Torres - 2 punts


MVP del Torneig - José Cano (Sel. Catalana)

Parcials
1 període - 14 - 13 punts
2 període - 11 - 14 punts
3 període - 22 - 5 punts
4 període - 16 - 6 punts


Resultat final :
Selecció Catalana - Narbonne - 63 - 38 punts


MOLTES FELICITACIONS A LA NOSTRA SELECCIÓ I ELS SEUS COMPONENTS.