15.12.06

Inaugurada l'Escola Catalana Bàsquet en Cadira de Rodes


La inauguració de l'Escola Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes es va fer aquest dimecres 13 de desembre a les instalacions del Poliesportiu Marítim, al Passeig Marítim nº 33 de Barcelona, al costat de l'Hospital del Mar, al emblemàtic barri de la Barceloneta.

Aquesta inauguració va comptar amb la presència dels principals patrocinadors d'aquesta Escola Catalana, per part de la Fundació Johan Cruyff va venir la seva directora la Sra. Laura Cierco i per part de l'empresa NT Salut, tambè la seva directora Carme Moral i en Francesc Rillo.

I aqui tenim als protagonistes d'aquesta escola, els nens i nenes que començaran aquesta activitat esportiva. (D'esquerra a dreta)

Gerard Serrano
Albert Garriga
Dunia
Noelia Gonzalez


Tots aquests nens i nenes estaran coordinats per una de les persones que més involucrada amb aquest projecte ha estat, l'estimat Quimet Nebot, llógicament estaba molt emocionat per veure que aquest projecte per fi es una realitat.

Varem comptar tambè amb la presència del Sr. Lolo Ibern (Ex-conseller d'esports), el qual manifestaba el seu recolçament a aquestes iniciatives tan necesàries per tots els nens i nenes de 8 a 18 anys, ja que amb escoles com aquestes poden incentivar a tot el jovent a la pràctica esportiva i social.

La guinda d'aquesta inauguració la va portar la Fundació Johan Cruyff ja que va venir un dels seus Embaixadors el Xavi Crespo (Ex jugador del Barça i de la Penya), va estar en tot moment molt participatiu amb els nens i nenes, inclús es va atrevir a pujar a una cadira esportiva i fer uns tirets, així com ensenyar alguns trucs per millorar el tir en aquests nenes i nenes assistents.

Per part de la Federació Catalana de Bàsquetbol va venir el Sergi Campos, persona molt estimada i involucrada amb la nostra federació i amb el col.lectiu de discapacitats físics, felicitant a tots els membres de la FCEMF per la seva feina aconseguint aquesta primera escola.

Els membres de la FCEMF que van assistir, van ser el nostre president Bertran de Five, el Josep Giménez, el nostre gerent Tomás Ruíz, la coordinadora de HospiSport Lidia Foix, el nostre coordinador de bàsquet Jaume Vilella, el seleccionador sub-22 Serafin Mampel, el seleccionador femení Xavi Muñoz i el president del Unes St. Feliu el Ramón Gisbert.

Recordar a tothom que conegui a algún nen o nena de 8 a 18 anys amb algun tipus de discapacitat física i volgui fer esport, es pot dirigir a la FCEMF al telèfon 93.340.92.00 i contactar amb la Lidia Foix, ella li facilitarà tota la informació possible.

MOLTES FELICITATS A TOTHOM QUE HA FET POSSIBLE QUE AQUESTA ESCOLA SIGUI UNA REALITAT