17.9.07

Éxit al Torneig Ciutat de Barcelona

El Torneig Ciutat de Barcelona d'enguany va ser tot un éxit per la Selecció anfitriona ja que va aconseguir per segona vegada consecutiva la "Ànfora".

Els partits van ser molt disputats pero la Selecció Catalana va demostrar que té un futur molt bo i que conta amb un planter de nois i noies joves que poden fer i donar molts dèxits en els seus respectius equips a Catalunya i fora d'aqui.

Els resultats van estar aquests:

DISSABTE


SELECCIÓ SUISSA - SELECCIÓ CATALANA "A" - 81 - 84 Punts

SELECCIÓ EUSKADI - SELECCIÓ SUISSA - 34 - 43 Punts


DIUMENGE


SELECCIÓ CATALANA "B" - SELECCIÓ SUISSA - 38 - 51 Punts

SELECCIÓ CATALANA "A" - SELECCIÓ EUSKADI - 57 - 52 Punts


Els jugadors de la selecció entrenada per Jaume Vilella van fer un excelent partit el dissabte contra la Selecció de Suïssa, amb un partit amb marcadors molt apretats i amb un final amb prórroga inclosa, ja que al final dels 40 minuts el marcador reflexaba 75 a 75. Al final els jugadors catalans van tenir més opcions i es van emportar el partit.

Per la tarda la la Selecció Suïssa i la de Euskadi van jugar amb un partit més parat, amb més impresicions per part dels dos equips, i al final els suïssos van saber jugar més tranquils els últims minuts.

El diumenge al matí va haver-hi el partit amistòs entre la Selecció Catalana "B" entrenada per el Serafin Mampel amb jugadors/es molt joves i amb tres nanos de l'Escola Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes i malgrat aquesta joventut, li van poder plantar cara als suïssos, pero es va veure la gran experìència en el camp, de totes maneres, es va poguer veure que ens espera un gran futur amb aquest planter de joves promeses.

Per acabar el partit final entre la Selecció Catalana "A" i els d'Euskadi, el partit va estar molt trabat, degut a les moltes faltes que feien l'equip vasc, per parar el ritme de partit dels catalans, que no podien agafar el seu ritme ràpid de partit. Amb moltes impresicions va haver-hi un marcador curt pero entretingut ja que la gent del públic fins al final no va poder descansar i veure la victoria de la nostra selecció.

Per tant es la segona vegada consecutiva que es queda aquest Trofeu a casa i esperem seguir ja que l'any que ve es realitzarà el Trofeig número 15 i esperem fer alguna acció especial dins d'aquest Torneig tant important.

Donar les gràcies a tots els voluntaris que durant dos dies han tingut molta feina i han fet que tot estiguès perfecte i una organització de molta qüalitat.


MOLTES FELICITATS ALS NOSTRES ESPORTISTES i TÈCNICS.