3.6.08

Final Lliga Catalana

Aquest cap de setmana s'ha jugat la Final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes a Sant Feliu de Llobregat dins dels actes de celebració del XXV Aniversari del club Unes St. Feliu.

Els resultats han sigut aquests:

3 i 4 Lloc

Unes St. Feliu - Costa Daurada : 42 - 78 punts


Final

AXA FCBarcelona - Gam Joventut Badalona : 67 - 53 punts

Una final trepidant durant els tres primers quarts, degut a que el marcador era molt ajustat i la veritat es que la gent que va assistir a St. Feliu de Llobregat va poder vibrar amb aquest dos equips.

Com comentem fins el tercer quart les coses no estaven gens clares per cap dels dos equips, però al final l'AXA FCBarcelona, va poder emportar-se per 8ª vegada consecutiva la Lliga Catalana.

Felicitar al dos equips per la gran final que van brindar a tothom i esperar que sempre estigui tan apretat com ha sigut la Final d'aquest any.

Vull donar les gràcies públicament a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, en concret, al programa XS Esport pel seu seguiment del nostre esport, ja que fa 3 anys que estan seguint-nos, i a la Final els hi varem donar una placa d'agraïment pel seu seguiment, esperem que segueixin estan al nostre costat i recolçant el nostre esport com fins ara.

Agraïr al club UNES St. Feliu., la gran organització d'aquest event i per suposta, felicitar-lo per el seu XXV Aniversari i esperem que en pogui fer molts més dins d'aquest esport com es el bàsquet en cadira de rodes.

MOLTES FELICITATS