21.12.07

Novetats a les Seleccions Catalanes

Volem fer-vos saber que a partir del 1 de gener de 2008 hi hauran uns canvis a les nostres Seleccions Catalanes, en el que respecte a seleccionadors.

El fins ara Seleccionador Català Jaume Vilella deixa la Selecció per dedicar-se a coordinar tot el bàsquet en cadira de rodes, apretar amb el tema de les escoles esportives i recerca de noves empreses que desitjin adjuntar el nom de la seva empresaen el bàsquet en cadira de rodes. Tambè potenciar la nostra Lliga Catalana i crear CIT(Centre d'Iniciació i Tecnificació) arreu de tota Catalunya, per poder obtenir,mes nens i nenes de 6 a 20 anys.

Per tant, desprès de 4 anys al front de la Selecció i d'aconseguir 2 Torneijos consecutius del Trofeu Ciutat de Barcelona (4 disputats i 3 guanyats), fer que per primera vegada, la Selecció Absoluta viatjés fora d'Espanya, concretament a Suïssa, i fer una bona pinya entre els jugadors més veterans i la nova fornada de jugadors joves, el Jaume Vilella deixa la nostra Selecció a mans del seu amic i company de viatje fins ara, el Serafin Mampel.

Per tant l'organigrama a partir del 1 de gener quedarà d'aquesta manera:

Coordinador Bàsquet Cadira de Rodes - Jaume Vilella
Seleccionador Català Absolut - Serafin Mampel
Seleccionador Català "B" - Benito Arberola (Ajudant del Sera al primer equip)
Seleccionador Català Femení - Xavi Muñoz


Per suposat demanem que els clubs segueixin recolçant la nostra Selecció com fins ara i que els éxits esportius segueixin venint amb la nostra Selecció Catalana.

Moltes gràcies a tots els clubs, tècnics, presidents i demés que han donat suport al tècnic Jaume Vilella.

BONES FESTES I UN MILLOR ANY 2008

1 Comments:

At 12:09 p. m., Blogger U.E. Montigalà said...

Gràcies Jaume pel teu esforç i per la feina feta durant tots aquests anys al capdavant de la Selecció i del Bàsquet en Cadira de Rodes. Ara s'afronten nous reptes i noves il·lusions que entre tots hem d'assolir. Sort al Sera en aquesta nova etapa i en Jaume, gràcies per tot i endavant.

 

Publicar un comentario

<< Home