4.10.07

Torna l'Escola Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes

Ahir va torna a arrencar la nostra Escola Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes, amb dos nois nous, fent un total de 6 nens: 5 nens i 1 nena.

Al Poliesportiu Marítim es van reunir aquests nens per començar a apendre i a divertir-se fent esport i que millor que practicar el nostre esport de la cistella.
Aquest any seguim contant amb el millor conductor per que els nens apreguin i es diverteixin: El Quimet Nebot, un home estimat per tots nosaltres i que com l'any passat s'ha posat al davant d'aquesta realitat i farà, amb tota seguretat, que els nens s'ho passin d'alló més bé i que aprenguin la nostra modalitat esportiva.
Aquest any contem amb el patrocini, per segon any consecutiu, de la Fundació Johan Cruyff, que amb el seu ajut, podrem seguir gaudint de que aquest nois i noies de 6 a 20 anys poguin fer amb normalitat una practica esportiva.
Recordem a tothom que volgui apuntar al seu fill, familiar o conegut de edats compresas entre els 6 i els 20 anys que es pot posar en contacte amb la Federació al telèfon 93.340.92.00 i contactar amb la responsable de la Federació: Lidia Foix, ella us podrà facilitar tota la informació sobre els dies i els horaris de l'Escola.

La coordinació de l'escola estarà, una vegada més, controlada per el Jaume Vilella, que intentarà aquest any fer una trobada amb d'altres escoles i d'aquesta manera que els nostres nanos vegin com es treballa a les altres escoles, ja siguin catalanes o de fora de Catalunya.
MOLTES FELICITATS A TOTHOM