6.10.08

Unes St. Feliu realitza el primer partit d'escoles d'iniciació

Fa una setmana es va celebrar, en un dia històric per el bàsquet en cadira de rodes, el primer partit de bàquet en cadira de rodes de les escoles d'iniciació del Unes St. Feliu i del Cai Zaragosa.

El 28 de septembre del 2.008, s'ha fet realitat, ràpidament els dos clubs es van posar mans a la obra, partit que inicialment, tenía que jugarse a Saragossa el passat 14 de juny, però degut a la fase d'Ascens no es va poguer jugar. Aleshores es va parlar de fer-ho en el nostre Torneig de la Tardor – Memorial Francisco Molina.

Un partido que porta una important responsabilitat darrera, ja que ara ja es un compromis que han adquirit els dos clubs per jugar el partit de tornada i de traballar perque nous clubs sumin esforços. Si be el resultat, en aquesta ocasió es el de menys, felicitar al “Mini CAI”, per la seva victoria al front “Mini UNES”.

UNES S. Feliu Ll., 16: Ramírez C., Guerrero J., Rodríguez JM., Latorre A., Gómez P. – quintet inicial – Valls G., Liebanes V., Gómez D., Calvín J. Entrenadora: Ana Mª Corral.
CAI Deporte Adaptado Zaragoza 18: Corral J., Jordah A., Morales E., Laviña P., Melgares P. – quinteto inicial – Rodriguez D., Puente M. Entrenador: Tejada.

Felicitat en el club Unes St. Feliu de Llobregat per ser pioner en aquestes activitats i esperem que poguem seguir fent que els nens i nenes de 6 a 20 anys poguin fer una activitat esportiva.